2020: Ducati Panigale V2

Bijna ten dode opgeschreven, maar toch nog in het rijk der levenden gespot: Ducati Panigale V2. ••• Sinds de komst van de Panigale V4 bleef ‘t nogal stil rond de V2, waardoor de angst bij de Ducatisti groeide dat de 959 weleens uit het gamma kon verdwijnen. Ongegrond, zo blijkt, want er zijn onlangs spyshots opgedoken die een vrijwel productieklare V2 lijken te tonen, een gefacelifte Ducati Panigale 959 dus. Zowel remmen, voorvork, subframe, onderkuip als zadel lijken van de 959 overgenomen, maar de topkuip en de enkelzijdige achterbrug lijken volledig naar het evenbeeld van de huidige V4-lijn te zijn geboetseerd. Ziet vermoedelijk het levenslicht op de EICMA in Milaan, komende november.

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar

Honda MSX125 Grom

Honda Grom krijgt update 

In 2021 kreeg de MSX125 Grom een compleet nieuw jasje aangemeten, inclusief een krachtiger blokje met een vijfde versnelling en een nieuw lcd-dashboard met versnellingsindicator.