Ducati gaat terug van start

Vanaf vandaag is er terug bedrijvigheid te bespeuren in de fabriekshallen van Ducati in Borgo Panigale. De werknemers worden zo goed mogelijk beschermd, het dragen van een mondmasker is verplicht.

Daarnaast heeft Ducati ook een nieuw werkschema uitgedokterd zodat er zo weinig mogelijk mensen op hetzelfde moment in de fabriek aanwezig zijn. De productie, normaalgezien verdeeld in twee shiften van 8 uur, wordt gereduceerd tot 2 shiften van 7 uur. Dat om zo weinig mogelijk mensen met elkaar in contact te brengen.

De werknemers die van thuis uit kunnen werken krijgen nog geen toegang tot het fabriekscomplex. Zo zullen de werknemers van de commerciële-, marketing-, financiële- en logistieke sector van thuis uit moeten werken.

Deel

Gerelateerde artikels

Motorrijder mei 2024

Een wereld van uitersten

In dit nummer kregen we tegen wil en dank te maken met uitersten. Soms zelfs in één en dezelfde motor, zo is de gloednieuwe Enduro

Motorkeuring

Dossier: één jaar motorkeuring

Op 1 januari 2023 voerde Vlaanderen de motorfietskeuring in. Sindsdien moet elke motor van meer dan 125cc die tweedehands verkocht wordt en elke motor die