Kawasaki Summer Deals op Versys 650 Grand Tourer & Ninja 650 Performance

Het leven trekt zo stilaan weer op gang. Dat merk je ook bij de rijscholen: de door covid opgelopen achterstand wordt volop weggewerkt, en dat betekent dat er de komende maanden heel wat rijbewijzen worden behaald en dus nieuwe motorrijders bijkomen in alle leeftijds- en rijbewijscategorieën. Kawasaki pikt daar handig op in met voordeelacties op twee populaire modellen: de Ninja 650 en de Versys 650.

Ninja 650 Performance nu met € 600 klantvoordeel

Zo biedt Kawasaki het Performance-pakket voor de Ninja 650 nu tijdelijk aan voor € 799,- (normale prijs € 1.399,-). Het Performance-pakket bestaat uit een volledig Akrapovic uitlaatsysteem, tankpad, smoke windscherm en een buddyseatcover in kleur; accessoires die de sportieve ambities van de Ninja 650 lekker dik onderstrepen.

Versys 650 Grand Tourer nu met € 750 klantvoordeel

Voor de Versys 650 is het Grand Tourer-pakket nu 750 euro voordeliger, de normale pakketprijs is 1.749 euro, nu tel je tijdelijk slechts 999 euro neer. Het Grand Tourer-pakket omvat Monokey zijkoffers in kleur (incl. luxe binnentassen), topkoffer in kleur met rugsteun (incl. luxe binnentassen), ledmistlampen, handkappen, gps-steun, 12V-stekker en tankpad. Een ferm pakket voor de populaire alleskunner.

Meer info over de voordeelacties vind je op www.kawasaki.be


Actievoorwaarden
* Exclusief montagekosten van Performance/Grand Tourer pakket
* Bij aankoop van een nieuwe Kawasaki Ninja 650 Performance 21MY/Kawasaki Versys Grand Tourer MY21
* De actie is geldig tot 31 oktober 2021

Deel

Gerelateerde artikels

Motorrijder mei 2024

Een wereld van uitersten

In dit nummer kregen we tegen wil en dank te maken met uitersten. Soms zelfs in één en dezelfde motor, zo is de gloednieuwe Enduro

Motorkeuring

Dossier: één jaar motorkeuring

Op 1 januari 2023 voerde Vlaanderen de motorfietskeuring in. Sindsdien moet elke motor van meer dan 125cc die tweedehands verkocht wordt en elke motor die