Ducati Zolder wint exclusieve award

Ducati Zolder

Ducati Zolder werd onlangs uitvoerig in de bloemetjes gezet. De Limburgse motordealer verdiende niet één, maar twee awards met betrekking tot de klantentevredenheid en behoort daarmee bij de 40 beste Ducati-dealers wereldwijd.

Het team van zaakvoerder Johan Heremans timmert al jarenlang aan de ijzersterke reputatie van de motorzaak. Dat ontging ook de hoofdzetel van Ducati West Europe niet, en tijdens de voorbije Ducati Day op het circuit van Spa-Francorchamps mochten Johan en zijn medewerkers twee awards in ontvangst nemen.

Ducati Zolder

De eerste award heeft betrekking op de klantentevredenheid wat betreft de service en het onderhoud, de tweede is een pluim voor het uitstekende verkoopadvies. Voor Johan is het een mooie bevestiging van zijn harde werk: “Ducati heeft de laatste jaren erg hard gewerkt aan het productgamma, wat ervoor zorgt dat wij met de glimlach heel aantrekkelijke motoren kunnen aanbieden. De goede sfeer in ons team met uitstekende techniekers en verkopers, straalt duidelijk af op onze klanten en de dienstverlening die we hen bieden.”

“Ik ben Ducati ontzettend dankbaar, maar natuurlijk ook de mensen die hier zowel voor als achter de schermen de zaak draaiende houden en uiteraard de talloze klanten die hier over de vloer komen en blijkbaar heel positief zijn in de beoordeling van ons werk. Daarvoor doe je het uiteindelijk toch.”

Deel

Gerelateerde artikels

Energica Experia

Energica is (bijna) failliet

Elektrische voortstuwing in combinatie met een motorfiets blijkt tot op heden nog steeds geen gelukkig huwelijk. Nadat onlangs al bekend werd dat de verkoopcijfers van