Ambiance in Gedinne

Gedinne

Rue du Circuit 46: dit ongelooflijk klinkende adres is waar je komend weekend, 10 & 11 juni, moet zijn voor een met klassieke motoren gevulde tweedaagse in Gedinne.

Geen races deze keer, maar wel meer dan genoeg te beleven. Op zaterdag 11 juni kan je er terecht voor de opening van de Paddock Bar met een gratis concert van Les Rockin’ & Drinkin’ Guys. Op zondag kan er tussen 9u en 18u op Moto Rétro Gedinne naar hartenlust gesnuisterd worden en genoten van klassieke motoren op de eerste editie van deze beurs.

Wil je er een weekendje van maken, dan boek je toch gewoon een plaatsje op de camping naast het exposantendorp ? Voor 15 euro is ook de toegang tot Moto Rétro Gedinne inbegrepen en kan je ook nog gratis een van de roadbooks rijden.

Er wordt dus niet geracet dat weekend, maar daarvoor kan je op 18-19-20 augustus opnieuw naar Gedinne afzakken voor de Belgian Classic Trophy. We herhalen graag nog eens de poëtische woorden van Eddy De Keyser van de organiserende club CRMB: “Gedinne, een lieflijk dorp aan de rand van een leuke gezellige paddock. Aan die paddock: een prachtige weg die stijgt en daalt, die draait van links naar rechts om door de logica der bochten uiteindelijk terug te komen waar hij gestart is. En dat komt goed uit, zeker als men er met de motor een rondje wil draaien. En als men er meerdere rondjes na elkaar wil draaien dan kan men zelfs spreken van een wedstrijd; een mooie en spannende wedstrijd, waar men elkaar kan bekampen. Omdat iedereen als eerste over de eindstreep wil komen, wordt het er soms heel erg heet. En door deze plotse oververhitting krijgt men dorst, wat enkelen op het idee bracht om er een tent met tafels en stoelen en een bar neer te poten.”

Met andere woorden: blokkeer 18-19-20 augustus alvast in de agenda!

Gedinne

Deel

Gerelateerde artikels

Tiger 1200 GT Explorer

Update voor Triumph Tiger 1200

De recente introductie van de grondig vernieuwde Triumph Tiger 900 Rally Pro in de ruige onverharde Spaanse binnenlanden was voor een van de gidsen een