Aprilia RS 660 Cup in België

Met de komst van de nieuwe Aprilia RS 660 (test te lezen in de komende Motorrijder én KicXstart trouwens), was het slechts een kwestie van tijd voor ermee geracet zou gaan worden. Er staat in België alvast een cup op stapel.

In België blijkt de organisatie van de Belgian Twin Cup de idee genegen om de Aprilia RS 660 in de armen te sluiten. Niet zozeer als deelnemer aan de eigenlijke Twin Cup, maar in een heuse aparte merkencup die samen met de Belgian Twin Cup van jetje zal geven. Daarvoor is een prijs afgesproken van €11.990,00 voor een gloednieuwe Aprilia RS 660 met racekuip, een Akropovic uitlaatlijn, ecu met racemapping en een tandwielenset om de gearig aan te passen.

Optioneel kan ook nog geopteerd worden voor de volgende opties: clip-ons, andere schetsplaat en voetsteunen, Öhlins TTX schokbreker, Öhlins cartridge vooraan, stuurdemper en een set extra velgen voor die meer wisselvallige dagen.

Wie meer info wenst wordt vriendelijk verzocht zich tot z’n locale Aprilia-dealer te begeven.

Deel

Gerelateerde artikels

Yamaha

Uit de oude doos: Isle of Man TT 1968

Tijdens onze nachtelijke YouTube-zoektochten botsen we af en toe op een pareltje. Soms is de audio- en beeldkwaliteit niet helemaal zoals we vandaag gewend zijn,

Grand Prix Le Mans 2023 1000 GP

1000 Grand Prixs

In 1949 vond op het Eiland Man de allereerste Grand Prix voor motoren ooit plaats. Een tweetal weken geleden, zo’n 74 jaar later, mochten we