Autoworld gaat Brits met ‘So British!’: win 20 vrijkaartjes én 2 VIP-brunches*!

In Autoworld, het nationale automuseum, hebben ze de mooie traditie opgestart om elke twee jaar een grote, tijdelijke tentoonstelling op poten te zetten. Dit jaar wordt alles wat mooi is aan Groot-Brittannië in de bloemen gezet, tussen 13/12 en 26/01, waarbij je teruggevlogen wordt naar het Engeland van de Beatles en Stones, de Jaguar E-types, Rolls-Royces, Austin Healey’s en minder bekende Gordon Keebles of Humbers.

Daarnaast wordt er naar de beste Londense traditie ook een Christmas Shopping georganiseerd, zodat u naast het bewonderen van de collectie, ook meteen vrienden en familie van kerstcadeau’s kan voorzien. En gelukkig vergeten ze bij Autoworld ook de Britse tweewielers niet. Naast Brough Superior, Norton, Velocette en Vincent is het vooral Triumph die de Union Jack fier in de hoogte zal steken.

Er worden niet enkel speciale Triumph klassiekers uit het National Motormuseum uit Birmingham geleend, het merk zal er tijdens een aparte showcase met brunch ook z’n volledige hedendaagse gamma presenteren. Dus al wie passie voelt voor alles wat Brits is en wielen heeft, begeeft zich naar het Jubelpark in Brussel!

En zoals gezegd mogen wij maar liefst 20 vrijkaartjes voor de expo verloten, én drie lezers gelukkig maken met een uitnodiging voor de Triumph VIP-brunch* op 15 december. Al wie een antwoord weet op de volgende vraag, én die respons zonder schrijffouten in onze mailbox (info@motorrijder.be) weet te droppen, maakt kans: 

Hoe heet ‘t treinstation met de langste naam op het Britse vasteland precies? 

Meer info kan U vinden op www.sobritisch of www.autoworld.be, waarbij we nog toevoegen dat een toegangsticket (€14 voor volwassenen) voor ‘So British’ ook toegang verschaft tot de permanente collectie in Autoworld.

*: De drie tickets voor de VIP-brunch zijn voorbehouden voor Motorrijder- en KicXstart-abonnees (2 x MR, 1 x KicX). die ons het juiste antwoord kunnen bezorgen.

Deel

Gerelateerde artikels

Vaderdag kleur in en win

Vaderdagwedstrijd: Kleur en win!

Binnenkort is het weer Vaderdag, en dan ben je natuurlijk extra lief voor je papa. Daar helpen wij je graag een handje bij: we hebben

Royal Enfield Slide School

Royal Enfield Slide School Benelux

Zo heel af en toe valt er een heel cool persbericht in onze mailbox. Zoals dit: Royal Enfield heeft in samenwerking met flattrack-rijder Maikel Dijkstra

BMW Museum

BMW Jubileumtentoonstelling in München

Ter gelegenheid van 100 jaar BMW Motorrad opende het merk een grote Jubileumtentoonstelling die een overzicht biedt van 100 jaar BMW Motorrad-geschiedenis. De expo zal