BEHVA bevraagt problemen met keuren van oldtimers

De BEHVA (Belgian Historic Vehicule Association) die actief opkomt voor de rechten van de oldtimerliefhebber, ervaart dat er veel problemen zijn met de keuring van oldtimer motorfietsen sinds het invoeren van de motorfietskeuring. Daarom doet de organisatie een oproep naar iedereen die zulke problemen heeft ervaren, een dossier aan te vragen en ingevuld terug te sturen, opdat die problemen in kaart gebracht kunnen worden en eventueel aangepakt. Dit door de eigenaren van oldtimers bij te staan en te adviseren om problemen te voorkomen en onderhandelingen te starten met de betrokken instanties om compromissen te sluiten.

Je kan dus je steentje bijdragen door te mailen naar sec@behva.be om het dossier te bekomen én terug te sturen, of door naar www.behva.be/dossier-technische-keuring/?lang=nl te surfen en het dossier daar online in te vullen.

Hoe meer informatie de BEHVA krijgt, hoe meer deze problemen aangepakt kunnen worden, dus getroost even die moeite, uit solidariteit voor al die oldtimerbroeders en -zusters die achter je komen.

Deel

Gerelateerde artikels

Hyosung Bobber GV125S

Hyosung komt met vernieuwde Bobbers

Het Koreaanse merk Hyosung heeft z’n 125 en 300cc Bobbers vernieuwd. Opmerkelijk aan deze Bobber-tweeling is dat ze nog steeds aangedreven worden door een V-twin.