Bell Moto-3 ATWYLD

Bell Moto-3 Atwyld

Helmenmerk Bell ging voor het nieuwste design van hun Moto-3 een samenwerking aan met ATWYLD, een Amerikaans motorkledingmerk dat uit de grond gestampt werd door drie dames.

Mocht je je afvragen wat ‘atwyld’ betekent: het is een woord dat het drietal zelf verzon, en het moet symbool staan voor dat ene moment waarop je op het randje van je comfortzone balanceert en de adrenaline door je lijf pompt, een moment waarnaar de dames naar eigen zeggen op zoek gaan telkens ze op de motor stappen. Dat ze gepassioneerd zijn door motoren en rijden mag wel duidelijk zijn, check zeker ook hun damesmotorkledingcollectie op atwyld.com.

Onder het vintage design en het minimalistische uiterlijk van de Moto-3 zit een helm uit composietvezel in drie verschillende schaalmaten. De klep zit stevig vast met vijf drukknoppen, de visgraatsleuven in de kin zorgen voor de nodige ventilatie. De zachte, antibacteriële binnenvoering is uitneembaar en wasbaar, met de dubbele-D-sluiting maak je ‘m altijd perfect op maat vast. De Bell Moto-3 ATWYLD is verkrijgbaar in de maten S tot en met XL.

Meer info: mybihr.com

Bell Moto-3 Atwyld

Deel

Gerelateerde artikels

Nolan X-1005 UC

Nolan 2024

N60-6 Sport, N70-2 GT en X-1005 UC. Het zouden kinderen nummer 12, 13 en 14 van Elon Musk kunnen zijn, maar achter deze rare codenamen