Bikers Festival Spa: Moto Trail Ardenne en 1000 Bochten

Bikers Festival

Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus gaat op en rond het circuit van Spa-Francorchamps de tweede editie door van het Bikers’ Festival.

Net als vorig jaar wordt het Bikers Festival opnieuw een breed event, met onder meer de Bikers’ Classics, de Enduro Classic, testritten met diverse merken… En ook met je eigen motor valt er opnieuw heel wat te beleven: de Moto Trail Ardenne is een avontuurlijke rondrit op het onverhard, terwijl de 1000 Bochten het op asfalt gemunt heeft.

Bikers Festival

De Moto Trail Ardenne is een rondrit op verschillende niveaus: naast een soft parcours is er ook een adventure parcours voor de meer ervaren rijders. Net als vorig jaar valt er opnieuw te kiezen uit verschillende packs van één of twee dagen. Meer info vind je op de website, inschrijven doe je hier.

Blijf je liever op het asfalt, dan kan dat uiteraard ook. De 1000 Bochten omvat twee verschillende lussen van ca. 200 kilometer in de regio rond Spa-Francorchamps. Ook voor de 1000 Bochten zijn verscheidene packs beschikbaar, inschrijven kan hier.

Deel

Gerelateerde artikels

Suzuki stickerset

Stickertuning voor GSX-8S en R  

De GSX-8S en zijn gekuipte broertje GSX-8R zien er sowieso al verre van verkeerd uit; maar omdat alles altijd beter kan komt Suzuki nu met

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij