Bikers’ Festival Spa: tickets met korting!

Bikers Festival

Op zaterdag 12 en zondag 13 augustus gaat op en rond het circuit van Spa-Francorchamps de allereerste editie door van het Bikers’ Festival. En of het de moeite loont om dat weekend af te zakken naar het mooiste circuit ter wereld!

Organisator DG Sport ziet het heel breed met dit grootschalige evenement. Het Bikers’ Festival omvat zowel circuitrijden voor oude als nieuwe motoren, een wedstrijd voor klassieke trialmotoren en een enduro-race die de sfeer weleer moet oproepen. In de paddock vind je een ‘dynamisch motorsalon’ waar de diverse merken hun motoren beschikbaar stellen voor testritten. En ook met je eigen motor valt er heel wat te beleven: de Moto Trail Ardenne is een avontuurlijke rondrit op het onverhard, terwijl de 1000 Bochten het op asfalt gemunt heeft. En om het feestje compleet te maken, is er op zaterdagavond ook nog een Bikers’ Party. Meer info over dat alles vind je op de website van Bikers’ Festival.

Maar het beste moet nog komen, want dankzij onze promocode kan je met een flinke korting naar dit motorfeestje. Het enige wat je daarvoor moet doen, is op de bestelpagina voor de tickets de promocode BF23MR invullen en als bij toverslag verandert de prijs naar 10 euro per ticket. Geen dank!

Deel

Gerelateerde artikels

Hyosung Bobber GV125S

Hyosung komt met vernieuwde Bobbers

Het Koreaanse merk Hyosung heeft z’n 125 en 300cc Bobbers vernieuwd. Opmerkelijk aan deze Bobber-tweeling is dat ze nog steeds aangedreven worden door een V-twin.