BK Supermoto: 25 duotickets te geef!

BK Supermoto Mettet

Mettet is al meer dan 35 jaar de bakermat van de razend populaire Superbiker, het mag dan ook niet verbazen dat het BK Supermoto opnieuw zijn weg naar het Circuit Jules Tacheny heeft gevonden: op 9 en 10 maart wordt in Mettet een manche van het Belgisch en BeNeCup Supermoto Kampioenschap georganiseerd.

Supermoto is een van de spectaculairste motorsportdisciplines omdat de races worden verreden op een circuit dat zowel uit asfalt als onverhard bestaat. Een goed verstaander weet dat ‘ie dan glibberige glijpartijen en sensationele sprongen mag verwachten. Er zijn verschillende categorieën, waarbij Prestige duidelijk de eh, meest prestigieuze is. En voor wie een kantelende quad op z’n tijd wel kan smaken, is er ook de Quad-categorie – de quads staan overigens steevast garant voor razend spannende races. Ja, echt.

In elk geval: spektakel genoeg te rapen daar, want zoals steeds in Mettet heeft het publiek geweldig zicht op de races. Inkomkaartjes kosten 15 euro (gratis voor bezoekers onder de 12 jaar). En we hebben nog meer goed nieuws, want wij mogen zomaar even 25 duotickets weggeven voor dit heerlijke event. Wat je daarvoor moet doen? Vooral heel snel zijn, want de eerste 25 aanmelders gaan met de tickets lopen!

Stuur dus als de bliksem een mailtje naar info@motorrijder.be met vermelding van ‘BK Supermoto’, de eerste 25 hebben (letterlijk) prijs!

BK Supermoto Mettet

Deel

Gerelateerde artikels

Tiger 1200 GT Explorer

Update voor Triumph Tiger 1200

De recente introductie van de grondig vernieuwde Triumph Tiger 900 Rally Pro in de ruige onverharde Spaanse binnenlanden was voor een van de gidsen een

BMW Motorrad days Garmisch-Partenkirchen

BMW Motorrad Days keren terug naar Garmisch

Toen BMW twee jaar geleden aankondigde dat de BMW Motorrad Days van Garmisch-Partenkirchen naar Berlijn zouden verhuizen, reageerden heel wat BMW-rijders ontgoocheld en verbolgen. Voor