Brabus 1300 R Masterpiece Edition

BRABUS 1300 R Masterpiece Edition

Onder de noemer ‘geld moet rollen’ duwt BRABUS er een letzte Ausgabe van de peperdure 1300 R specials uit, gemaakt op basis van de KTM 1290 Super Duke R EVO. Deze Masterpiece Edition moet het orgelpunt vormen van de exclusieve serie.

De wereldpremière vond plaats op de Monaco Yacht Show eind september, dat zegt misschien al wat, en de oplage is extreem beperkt tot twee keer 25 units in de kleuren Onyx Black of Diamond White. Kost in Duitsland al 49.900 euro, met onze BTW-tarieven halen we dus ruim de kaap van de 50.000 euro.

BRABUS 1300 R Masterpiece Edition

Geld moet rollen, maar te duur om mee te rijden denk je dan? Neen, maar wel te zeldzaam, aldus Brabus dat de Masterpiece Edition promoot met de slogan ‘too rare to ride’.

Allemaal niet van enige pretentie gespeend … net als onderstaand filmpje waaruit moet blijken dat de Brabus eigenlijk alleen bedoeld is voor überhippe rijke vogels die de hele dag niks anders te doen hebben dan door hun riante, met de juiste kunstboeken bestrooide woning te struinen en contemplatief in de verte te staren. Mocht je tot die selecte club behoren, je kunt de Brabus 1300 R Masterpiece Edition hier bestellen.

Deel

Gerelateerde artikels

BMW R20 Concept

BMW onthult R20 Concept

Het Concorso d’Eleganza Villa d’Este is iets waar wij stervelingen doorgaans ver vandaan blijven, al was het maar omdat we niet langs de gesloten hekken

Toeren 2024

Klein budget, grote pret

Het is een boutade van hier tot in Tokio, maar als motorrijder weten we dat de reis het doel is. Maakt niet uit waar je