CFMOTO slaat de handen in mekaar met Aspar Racing Team

CFMOTO Aspar racing Team

Na de samenwerking met Prüstel de voorbije twee seizoenen, bundelt het Moto3-team van CFMOTO voor 2024 de krachten met het Aspar Racing Team.

Aspar Team reed sinds het begin van hun samenwerking met de Pierer Mobility-groep in 2018 een meer dan aardig palmares bij elkaar, met 26 overwinningen, 58 podiumplaatsen en twee wereldtitels in de Moto3.

CFMOTO trad in 2022 toe tot het wereldkampioenschap in de Moto3 en wist al in het eerste seizoen op het podium te staan in Indonesië. In 2023 behaalde CFMOTO nog twee podiumplaatsen en nu, in 2024, is het doel nog ambitieuzer: strijden voor overwinningen en podiumplaatsen met David Alonso en Joel Esteban in het zadel. Ongetwijfeld kunnen ze daarbij profiteren van de knowhow van het Aspar Team in de Moto2. Jorge Martínez, teameigenaar van Aspar, windt er alvast geen doekjes om: “In 2024 willen we strijden om de titels, zowel in de Moto2 als de Moto3.” Alonso en Esteban weten wat hen te doen staat dit seizoen.

Ook aan het aftellen naar het nieuwe GP-seizoen? Check dan zeker de GP Special die op 1 maart uitkomt!

GP Special 2024

Deel

Gerelateerde artikels

Tiger 1200 GT Explorer

Update voor Triumph Tiger 1200

De recente introductie van de grondig vernieuwde Triumph Tiger 900 Rally Pro in de ruige onverharde Spaanse binnenlanden was voor een van de gidsen een

BMW Motorrad days Garmisch-Partenkirchen

BMW Motorrad Days keren terug naar Garmisch

Toen BMW twee jaar geleden aankondigde dat de BMW Motorrad Days van Garmisch-Partenkirchen naar Berlijn zouden verhuizen, reageerden heel wat BMW-rijders ontgoocheld en verbolgen. Voor