CFMOTO stelt 700CL-X Adventure voor

Na de 700CL-X Heritage en Sport lanceerde CFMoto onlangs ook de derde variant van het 700CL-X platform: de Adventure.

De 700CL-X Adventure combineert een aantal praktische aspecten – een hoger stuur, een hoog windscherm en zadeltassen – met stoere offroad looks zoals noppenbanden en een onder de kroonplaat gemonteerd spatbord. De 700CL-X Adventure zal beschikbaar zijn in het voorjaar van 2023, op prijzen is het nog even wachten.


Nog meer nieuws van CFMoto, want de voorbije EICMA kwam het merk ook met een conceptmodel op basis van het 800cc-platform: de NK-C22. Wij zien lekkers als overvloedig carbon, een dubbele uitlaat van SC Concept, een enkelzijdige achterbrug en opvallende velgen … maar we lezen vooral ook ‘concept’…


Als laatste nieuwigheidje stelde CFMOTO ook CFMOTO Ride voor: ‘een gloednieuw intelligent systeem dat erop gericht is om gebruikers geconnecteerd plezier en een veiligere, efficiëntere en intelligentere rijervaring te bieden’. Met het systeem kan je via je telefoon (zowel Android als Apple) gebruikmaken van gekende apps als Waze of Google Maps, CFMOTO Ride zal op termijn worden uitgerold op alle modellen.

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar

Honda MSX125 Grom

Honda Grom krijgt update 

In 2021 kreeg de MSX125 Grom een compleet nieuw jasje aangemeten, inclusief een krachtiger blokje met een vijfde versnelling en een nieuw lcd-dashboard met versnellingsindicator.