Circuit de Chimay annuleert motorseizoen

Door het verbod op massa-evenementen tot en met 31 augustus heeft het circuit de Chimay besloten om dit seizoen alle races te annuleren.

Zo zullen de volgende evenementen een jaar uitgesteld worden. Classic Bikes (17-19 juli), de Open Trophy (24-26 juli) en de Supermoto op 16 augustus. De voornaamste reden is het verbod op massa-evenementen tot en met 31 augustus.

Daarnaast is er ook nog het feit dat vele toeschouwers en piloten buitenlanders zijn, dus als het reisverbod nog zal gelden zou dat nefast zijn voor de evenementen. Daarbovenop moeten bij dergelijke evenementen extra personeel van het nabijgelegen ziekenhuis ‘Centre de santé des Fagnes’ aanwezig zijn. Het spreekt voor zich dat het ziekenhuis in deze periode geen personeel kan missen.

De organisatie verwelkomt alle motorliefhebbers graag volgend jaar om het 95-jarig bestaan van het circuit de Chimay te vieren.

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar