Circuit de Chimay annuleert motorseizoen

Door het verbod op massa-evenementen tot en met 31 augustus heeft het circuit de Chimay besloten om dit seizoen alle races te annuleren.

Zo zullen de volgende evenementen een jaar uitgesteld worden. Classic Bikes (17-19 juli), de Open Trophy (24-26 juli) en de Supermoto op 16 augustus. De voornaamste reden is het verbod op massa-evenementen tot en met 31 augustus.

Daarnaast is er ook nog het feit dat vele toeschouwers en piloten buitenlanders zijn, dus als het reisverbod nog zal gelden zou dat nefast zijn voor de evenementen. Daarbovenop moeten bij dergelijke evenementen extra personeel van het nabijgelegen ziekenhuis ‘Centre de santé des Fagnes’ aanwezig zijn. Het spreekt voor zich dat het ziekenhuis in deze periode geen personeel kan missen.

De organisatie verwelkomt alle motorliefhebbers graag volgend jaar om het 95-jarig bestaan van het circuit de Chimay te vieren.

Deel

Gerelateerde artikels

Vaderdag kleur in en win

Vaderdagwedstrijd: Kleur en win!

Binnenkort is het weer Vaderdag, en dan ben je natuurlijk extra lief voor je papa. Daar helpen wij je graag een handje bij: we hebben

Royal Enfield Slide School

Royal Enfield Slide School Benelux

Zo heel af en toe valt er een heel cool persbericht in onze mailbox. Zoals dit: Royal Enfield heeft in samenwerking met flattrack-rijder Maikel Dijkstra