Circuit de Chimay annuleert motorseizoen

Door het verbod op massa-evenementen tot en met 31 augustus heeft het circuit de Chimay besloten om dit seizoen alle races te annuleren.

Zo zullen de volgende evenementen een jaar uitgesteld worden. Classic Bikes (17-19 juli), de Open Trophy (24-26 juli) en de Supermoto op 16 augustus. De voornaamste reden is het verbod op massa-evenementen tot en met 31 augustus.

Daarnaast is er ook nog het feit dat vele toeschouwers en piloten buitenlanders zijn, dus als het reisverbod nog zal gelden zou dat nefast zijn voor de evenementen. Daarbovenop moeten bij dergelijke evenementen extra personeel van het nabijgelegen ziekenhuis ‘Centre de santé des Fagnes’ aanwezig zijn. Het spreekt voor zich dat het ziekenhuis in deze periode geen personeel kan missen.

De organisatie verwelkomt alle motorliefhebbers graag volgend jaar om het 95-jarig bestaan van het circuit de Chimay te vieren.

Deel

Gerelateerde artikels

Koopgids 2023

De Koopgids 2023 is er!

Het nieuwe jaar is intussen stevig op gang getrokken en daar hoort traditioneel een handige bundeling bij van alle motoren die verkrijgbaar zijn op de