De Yamaha Season Starters zijn er weer!

Yamaha Seson Starters 2023

Yamaha start het nieuwe jaar traditiegetrouw goed met de zogenaamde Season Starters, drie prijsacties die worden samengevoegd in één deal.

De Yamaha Season Starters omvatten drie acties. Ten eerste ontvang je bij aankoop van een nieuwe Yamaha motorfiets of scooter 21 % korting op originele Yamaha accessoires, ten tweede krijg je uitzonderlijke aankoopvoorwaarden (lees: de Yamaha past altijd in je budget) en ten derde is er 21 % korting op Yamaha kleding. Je kan alle drie de acties combineren bij de aankoop van je motor, of je kunt kiezen om er slechts één of twee te gebruiken.

Met de uitgebreide keuze aan accessoires creëer je gewoon lekker zelf je droommotor: van verstelbare voetsteunen tot extra bagageopties en van lichtgewicht uitlaatsystemen tot verhoogde windschermen: de 21% korting op originele Yamaha accessoires geldt op de volledige accessoireslijst.

Dankzij de extra uitzonderlijke aankoopvoorwaarden is er altijd wel een aflossingsschema dat bij jouw budget past. De Yamaha-dealer kan je helpen om de flexibele voorwaarden goed te bekijken zodat je zorgeloos de weg op kunt.

Omdat je door dat alles natuurlijk een aadige cent bespaard hebt, kun je tot slot nog flink gaan shoppen in de kledingcollecties van Yamaha, want ook daar geldt 21 % korting.

De Yamaha Season Starters 2023 gelden voor iedere nieuwe motorfiets of motorscooter van Yamaha en bij alle officiële Yamaha-dealers in België en Luxemburg. Meer info vind je op de Yamaha Season Starters website.

Deel

Gerelateerde artikels

Tiger 1200 GT Explorer

Update voor Triumph Tiger 1200

De recente introductie van de grondig vernieuwde Triumph Tiger 900 Rally Pro in de ruige onverharde Spaanse binnenlanden was voor een van de gidsen een

BMW Motorrad days Garmisch-Partenkirchen

BMW Motorrad Days keren terug naar Garmisch

Toen BMW twee jaar geleden aankondigde dat de BMW Motorrad Days van Garmisch-Partenkirchen naar Berlijn zouden verhuizen, reageerden heel wat BMW-rijders ontgoocheld en verbolgen. Voor