Deze BN’ers zijn gek op hun motor (en showen ze maar al te graag)

Onderweg zie je onder de helmen niet wie er op de motor zit, maar het zou zomaar kunnen zijn dat je een BN’er op zijn of haar favoriete tweewieler spot. Deze Bekende Nederlanders laten op social media maar al te graag zien hoe gek ze zijn op hun motoren!

Chimène van Oosterhout en haar Harley Davidson

Op Instagram poseerde Chimène van Oosterhout in flitsende outfit op haar Harley Davidson. De in Willemstad, Curaçao geboren presentatrice/soapactrice postte deze foto vorige jaar, maar haar liefde voor vrijheid, reizen en snelheid was al op te merken in diverse programma’s die ze voor Veronica maakte, zoals Go Travel, Car Wars en uiteraard Motor TV.

Rico Verhoeven en zijn Suzuki GSX-R1000R

Menig krachtcentrale zal er wellicht over nagedacht hebben om haar energie te vergelijken met die van een krachtmens als Rico Verhoeven, die de power van nature lijkt te hebben. De reus uit Bergen op Zoom die tegenwoordig vaak op tv en in diverse films is te zien, werd in de eerste plaats natuurlijk bekend binnen de ring. In zijn vrije uurtjes maakt hij graag een tochtje op zijn snelle Suzuki.

Ruud de Wild en zijn Triumph Bonneville

De eigenzinnige radio-DJ en beeldend kunstenaar Ruud de Wild is gek op motoren. Hij bezit een Honda Goldwing F6B en een Triumph Bonneville en gaat het liefst in zijn eentje op pad. Hij deelt zijn ritten graag op Instagram. Deze motorliefhebber zagen we in de jaren ’90 veelvuldig als VJ op muziekzender TMF, maar is nu alweer vier jaar op Radio 2 te horen. Onlangs deed De Wild een halfbakken poging tot een alternatieve nieuwjaarsduik.

DJ Nicky Romero en zijn Ducati Superleggera

De net 32 jaar oud geworden DJ Nicky Romero is een echte Ducati-lover, getuige de foto’s op zijn Instagram-pagina. Hij werd bekend met zijn single Toulouse en werkte samen met de allergrootsten der aarde op DJ-gebied. Zo maakte Romero het nummer I could be the one met de in 2018 overleden Avicii. De twee producers haalden hiermee de nummer 1-positie in onder meer de Britse hitlijst.

Henry van Loon en zijn Triumph Scrambler 1200 XE

Dat veel BN’ers kiezen voor de heerlijk anonieme rust en vrijheid van de motorhelm, blijkt ook uit de liefhebberij van cabaretier Henry van Loon. Sterker nog, de droogkomiek die we ook kennen van onder andere De Luizenmoeder en Promenade, mocht vanaf april 2019 fungeren als ambassadeur voor Triumph Nederland. Hij noemt zijn Scrambler 1200 ‘een vet apparaat’. Zijn vriendin, actrice Jelka van Houten, is eveneens besmet met het motorvirus.

Deel

Gerelateerde artikels

bagage op de motor

Ik ga op reis en ik neem mee…

Het motorseizoen is weer volop op gang getrapt, en dan komen ook de langere tripjes en reizen weer in het vizier. Minstens half zo leuk