Distinguished Gentlemans Ride 2019

Op zondag 29 september 2019 is het weer van dattum: dan blijven lederen broeken en motorlaarzen in de kast liggen en bolt de voltallige motorwereld op z’n paasbest – lees: maatpak, (vlinder)das en opgeblonken schoenen – de wereld in om aandacht te vragen voor prostaatkanker en (mentale) gezondheid voor mannen, in samenwerking met de jullie vermoedelijk niet onbekende Movember Foundation.

Vorige edities brachten tienduizenden strakgetrimde gentlemen en -women op de been/baan in meer dan 600 wereldsteden en 95 landen, goed voor miljoenen euro’s, dollars en yens voor het goede doel. Ook België draagt sinds jaar en dag z’n steentje bij, met tien ritten op ons microgrondgebied: Antwerpen, Brugge, Brussel, Chievres, Genk, Gent, Luik, Namen, Roeselare en Doornik zijn ook dit jaar weer van de partij.

De MR-redactie rijdt alvast opnieuw mee in de Gentse parade (zie hieronder voor een geweldige aftermovie van Jari de Brabander), om minstens een steentje bij te dragen om de broodnodige fondsen te helpen werven.

Wil jij ook meerijden – en misschien nog belangrijker – ook een centje bijdragen? Schrijf je dan als de bliksem in via de DGR-website!

https://www.facebook.com/BmcAssenede/videos/2289311947956348/

Deel

Gerelateerde artikels

BMW M 1000 XR

BMW M 1000 XR: winglets en 200 pk

Na de S 1000 R en S 1000 RR wordt nu ook BMW’s sportieve allrounder overgoten met een flinke scheut M-saus. Dat betekent onder meer een setje vleugels. Op

Kawasaki Eliminator

Kawasaki lanceert nieuwe Eliminator

Het segment van de lichte cruisers lijkt wel aan een heropleving bezig. Royal Enfield boekt succes met de Meteor 350 (en grote broer Super Meteor