Distinguished Gentleman’s Ride 2021

A decade of dapper. Sinds 2012 brengt de Distinguished Gentleman’s Ride wereldwijd rijders op de been om al motorrijdend centen (en extra aandacht) in te zamelen voor prostaatkanker en mentale gezondheid bij mannen. Na een digitale, solo editie vorig jaar koos de organisatie dit jaar weer vol voor een fysiek event – zij het wel met inachtneming van de lokaal geldende maatregelen – op 23 mei.

></p><p>Zoals we al eerder berichtten verhuist de DGR vanaf dit jaar permanent van september naar mei, het gevolg van feedback van deelnemers wereldwijd. In mei is het overal ter wereld namelijk al of nog een leuk (en vooral veilig) rijweertje, in september ligt dat al wat moeilijker. </p><p>Omdat corona nog steeds duchtig roet in het eten gooit en we tegen eind mei nog niet echt beduidend veel beterschap moeten verwachten, voorziet de organisatie <a href=drie verschillende formats. Bij de lokale Belgische en Nederlandse organisaties wordt voorlopig geopteerd voor de ‘Ride Solo’-ride. Houd ook na je inschrijving jouw plaatselijke organisatie goed in de gaten, zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Meer info vind je op de website van de DGR en op de socials van de plaatselijke organisaties.

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar

Honda MSX125 Grom

Honda Grom krijgt update 

In 2021 kreeg de MSX125 Grom een compleet nieuw jasje aangemeten, inclusief een krachtiger blokje met een vijfde versnelling en een nieuw lcd-dashboard met versnellingsindicator.