Dit zijn in 2021 de Bikers’Days op Spa-Franco: inschrijven maar!

Ook DG Sport stuurde ons onlangs zijn agenda door voor 2021 – en dat ziet er beslist niet verkeerd uit. De organisator achter de Bikers’Days trekt in het nieuwe jaar immers niet minder dan tien dagen richting het circuit van Spa-Francorchamps. Ideaal voor een dagje of weekend Belgische Ardennen naar ons hart.

 class=

Het seizoen wordt op gang getrapt met een Warm-Up Day op maandag 26 april – boeken kan nog tot 1 februari aan een voordeeltarief van 220 euro, nadien wordt dat 270 euro. Vervolgens staan ook dinsdag 25 en woensdag 26 mei met rood in onze agenda gemarkeerd voor een tweedaagse Spa. Een dubbeldate die ook in juni herhaald wordt – op vrijdag 11 en zaterdag 12 juni trekt DG Sports opnieuw naar de buurt van Stavelot – en ook in juli staan twee data op het programma: donderdag 1 en maandag 5 juli, waarbij die laatste een Dunlop Day is, met alle voordelen van dien. Een dikke maand later, op 13 en 14 augustus kan opnieuw op Spa gereden worden in aanloop naar de 6 Heures Moto. Afsluiten doen de Bikers’Days op donderdag 23 september met een dag voor de piloten die zich willen voorbereiden op FrancoSpeed, een mix van auto- en motoraces, één van de nieuwe evenementen van DG Sport in 2021.

Inschrijven? Klik dan zeker door naar de website: www.bikersdays.com

Deel

Gerelateerde artikels

Aprilia RS 457

Surprise! Aprilia RS 457

Deze zagen we eerlijk gezegd niet meteen aankomen, de nieuwe Aprilia RS 457. Het kleine broertje van de RS 660 werd speciaal uit de hoge hoed getoverd