Droommotor van het Jaar: breng je stem uit en win!

Droommotor van het Jaar

De ranglijst van bestverkochte motoren geeft een goede indicatie van hoe populair een bepaald model is, toch kopen sommige motorrijders hun motor om verschillende – vaak praktische en/of financële – redenen meer met het verstand dan met het hart. Maar kijk, bij Motorrijders verkiezing van de Droommotor van het Jaar mag je wél lekker onbezonnen je hart volgen!

Alle importeurs kregen de kans om één model naar voren te schuiven, aan jou om jouw Droommotor van het Jaar naar de overwinning te stemmen. Hier vind je de 22 deelnemers die naar jouw stem dingen, stemmen op jouw favoriet doe je hier.

Valt er ook nog iets te winnen?
Natuurlijk! In ruil voor je stem beloven we geen belastingverlaging of een hervorming van het pensioenstelsel. Nope, wij hebben dingen in de aanbieding waar je écht iets mee kan. In de prijzenpot zitten een Dunlop bandenset naar keuze, een Abus Granit Detecto 8077 Plus slot, een Motorrijder motormat, het boek ‘Garage Rock’ en tien WD40 smeerpakketten.

De stemming loopt van 1 tot en met 14 maart, de winnende motor wordt uitgebreid in de kijker gezet op Ghent Motor Event op zondag 26 maart. De top vijf komt later dit jaar uitgebreid aan bod in Motorrijder.

Droommotor van het Jaar prijzenpot

Deel

Gerelateerde artikels

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij