Droommotor van het Jaar: Stem en win!

Droommotor van het Jaar

Op 9 juni en 13 oktober hengelen de politici naar je stem, maar de enige verkiezing die er echt toe doet is natuurlijk die van de Droommotor van het Jaar. Negentien fabrikanten hebben uit hun gamma één 2024-model gelicht dat volgens hen alle troeven in huis heeft om je onbedaarlijk te doen kwijlen.

Hier vind je de 19 deelnemers die naar jouw stem dingen, stemmen op jouw favoriet doe je via het stemformulier. De stemming loopt van 3 tot en met 17 april.

Valt er ook nog iets te winnen?
Natuurlijk! Omdat jouw stem veel waard is, verloten we drie mooie prijzen. Dunlop stelt één bandenset naar keuze ter beschikking. Maakt dus niet uit of jouw CBR600RR  aan een vers setje Sportsmart TT’s toe is of dat je weleens een stel Trailmax Mixtours onder je GS wil: als je wint, zorgt Dunlop voor de banden.

De tweede prijs wordt eveneens helemaal in functie van je motor afgestemd want Bike Design schenkt een set Hyperpro progressieve veren voor de voor- en achterkant van je motor, inclusief montage. Een super upgrade van je motor dus, waardoor de vering soepeler en sneller zal reageren op kleine oneffenheden terwijl ook de zware klappen nog altijd goed gedempt worden.

Last but not least zit er een Motorrijder motormat in de prijzenpot, kwestie van je motorfiets in stijl te stallen in je woonkamer of in de pitbox. Hou je klaar en … stemmen maar!

Droommotor van het Jaar

Deel

Gerelateerde artikels