Ducati Aarschot verwelkomt u op z’n nagelnieuwe locatie!

Na een decennium heeft het team van Ducati Aarschot onlangs besloten om de deuren van de zaak aan de Nieuwlandlaan-Gaston Geenslaan achter zich dicht te trekken. Al hoeft u zich niet ongerust te maken, daar is een uitstekende reden voor: Ducati Aarschot is immers verhuisd naar een nagelnieuwe, state-of-the-art showroom op de 9de Liniestraat, nummer 10. In het vertrouwde Aarschot, dat spreekt voor zich. 

Afgezien van de nagelnieuwe showroom en werkplaats, blijft Ducati Aarschot uiteraard dé  uitvalsbasis bij uitstek voor al wie zorgeloos wil genieten van haar of zijn geliefde Ducati-motor. Je kan er als vanouds terecht voor de aankoop van je nieuwe of tweedehands motor, elke mogelijke herstelling of onderhoud, en zelfs voor het volledige gamma aan Ducati- accessoires en -kledij. Spring gerust binnen om de passie van dichtbij te voelen.

 class=


Mocht u nog een ideale gelegenheid zoeken om de nieuwe showroom te ontdekken, dan vormt de Ducati Summer Tour op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 september een uitgelezen kans. Op die dagen kan u – opgepast, enkel na reservatie! – vanop de nieuwe locatie een testrit maken met de nieuwste Ducati van uw dromen. Een testrit op uw eentje of met uw duo van ruwweg een uurtje, waarop u misschien wel uw nieuwe motor voor ‘t eerst kan ontdekken. Vergeet uw outfit, helm en rijbewijs niet, maar misschien nog belangrijker, reserveer tijdig de testmotor die u wenst te rijden. Testrijden zonder voorafgaande reservering is helaas niet mogelijk, omwille van de geldende corona-maatregelen.

Meer info of een afspraak vastleggen?
www.ducatiaarschot.be
Nieuw adres: 9de Liniestraat 3200 Aarschot
Tel: 016 56 46 35
Mail: info@ducatiaarschot.be

Deel

Gerelateerde artikels

bagage op de motor

Ik ga op reis en ik neem mee…

Het motorseizoen is weer volop op gang getrapt, en dan komen ook de langere tripjes en reizen weer in het vizier. Minstens half zo leuk