Ducati Multistrada Enduro Experience komt naar Spa: inschrijven maar!

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het is om op een nieuwe Ducati Multistrada
offroad te rijden? Dan is die kans nu dichterbij dan ooit, dankzij de Ducati Multistrada Enduro Experience: het DRE-team uit Italië strijkt op 15 en 16 juni neer in Spa om jullie een geweldige eerste offroad-ervaring te bezorgen, of je professioneel verder te begeleiden als je al wat meer ervaring zou hebben.

Daarvoor sleurt het team een flinke vloot van maar liefst 20 motoren mee, zowel in 950- als 1260-uitvoering. De cursus is geschikt voor iedereen, van beginners die in omstandigheden met weinig grip zelfvertrouwen en controle over de motor willen, tot de meer ervaren enduro-rijder die wil leren van de kennis en ervaring van toprijders van Ducati.

Bovenop het offroad-gedeelte is er ook tijd en ruimte om de motorfietsen op de weg uit te proberen. De perfecte kans om de kwaliteiten van deze motoren te leren kennen, onder begeleiding van onze ervaren Ducati-instructeurs : op onverhard met de Multistrada 1260 Enduro of de Multistrada 950 S en op de openbare weg met de Multistrada 950 of 1260.

Je kan opteren voor een cursus in de ochtend, voormiddag of namiddag – maar vergeet hoe dan ook niet om aangepaste motorkleding en rijbewijs mee te nemen.
Meer info of inschrijven kan via deze link!

Liever een Experience winnen?
Dat kan ook, want zowel Motorrijder als KicXstart mag één lezer gelukkig maken. Geen wedstrijdvraag dit keer, maar een poepsimpele opgave:

Like de Ducati-facebookpagina, deel dit bericht en tag een bevriende motorrijder!

Uit de deelnemers loten wij twee winnaars die een gratis Ducati Multistrada Enduro Experience (normale prijs: 100 euro) cadeau krijgen. Waar wacht je op? Andiamo ragazzi!

 class=

Deel

Gerelateerde artikels