Eifel Rallye 2021 – Wunderlich Ausfahrt

Wunderlich is bij ons vooral bekend als accessoirespecialist voor BMW-motoren, maar het merk organiseert ook elk jaar de Wunderlich Anfahrt, een populaire rit waarmee traditioneel het seizoen geopend wordt. Vanwege corona kan die dit jaar niet doorgaan, maar daar hebben ze bij Wunderlich iets op gevonden: de Anfahrt wordt nu gewoon Ausfahrt en neemt de vorm aan van een rally. Kijk, dat vinden wij een geweldig idee, vandaar dat wij als partner mee onze schouders onder dit initiatief zetten.

Een rally in tijden van pandemie, kan dat wel?

Ja hoor, hangt er maar vanaf hoe je ’t aanpakt. Doel van de Eifel Rallye is om de deelnemers ondanks de nog steeds geldende coronarestricties in alle veiligheid een gevarieerd, leuk maar ook uitdagend parcours voor te schotelen. En met ‘in alle veiligheid’ bedoelen we uiteraard vooral ‘niet allemaal tegelijk’. Daarom kan de Eifel Rallye gereden worden tussen half mei en eind september, zodat je helemaal zelf kunt beslissen wanneer je welke etappes rijdt. Check van tevoren wel steeds goed of en welke maatregelen er gelden voordat je de grens oversteekt.

></p><h2 class=Open voor alle merken

De Eifel Rallye is doelbewust zo samengesteld dat hij voor alle types motoren haalbaar is. Je hoeft de stages niet binnen een bepaalde tijdspanne of aan een specifieke snelheid te rijden, en er zijn geen offroad-secties. De hele rally loopt dus over gewone, publieke asfaltwegen. Er zijn verschillende klasses waarin je kunt deelnemen, in elke klasse zijn prijzen te pakken. De Eifel Rallye bestaat uit twee routes van 185 km langs in totaal 22 checkpoints (die je kunt afchecken met de NFC-chip in je rallypas), en is uiteraard open voor alle merken.

WIN WIN WIN

Als partner van de Eifel Rallye geven Motorrijder en KicXstart magazine in het komende meinummer vier deelnemerspakketten weg, samen goed voor een waarde van net geen 600 euro!

Wunderlich Ausfahrt Exclusive Package

1x Exclusive Package t.w.v. 339,50 euro: deelname aan de rally (inclusief startnummer & rallypas met NFC-chip), een Multiclamp  universele klem met bijhorende smartphonehouder, een Move sportrugzak met drinksysteem, en een Elephant Drybag zadeltas.

1x Rallye Package t.w.v. 149,60 euro: deelname aan de rally (inclusief startnummer & rallypas met NFC-chip), een Multiclamp  universele klem met bijhorende smartphonehouder, en een Move sportrugzak met drinksysteem.

1x Explorer Package t.w.v. 99,70 euro: deelname aan de rally (inclusief startnummer & rallypas met NFC-chip) en een Multiclamp  universele klem met bijhorende smartphonehouder.

1x Basic Package t.w.v. 9,90 euro: deelname aan de rally (inclusief startnummer & rallypas met NFC-chip)

Meer over deze wedstrijd en hoe je kunt deelnemen, lees je in het meinummer van Motorrijder en KicXstart magazine.

Eifel Rallye – Wunderlich Ausfarht

– Van 15 mei tot en met 30 september 2021
– Een interactieve onroad rally, open voor alle merken en alle types motoren
– Individueel te rijden wanneer het jou past
– Verschillende klassen, in elke klasse zijn prijzen te winnen
– Meer info: www.wunderlich-ausfahrt.com

Deel

Gerelateerde artikels

BMW R20 Concept

BMW onthult R20 Concept

Het Concorso d’Eleganza Villa d’Este is iets waar wij stervelingen doorgaans ver vandaan blijven, al was het maar omdat we niet langs de gesloten hekken