Geannuleerd: Herfstrit 2020

Welke motorrijder kent de Hartrijders niet? Deze groep ‘motards’ in hart en nieren heeft het hart overduidelijk op de juiste plaats: jaarlijks gooit de vereniging zich vol enthousiasme op de organisatie van van de jaarlijkse Herfstrit ten voordele van de Vlaamse Vereniging Autisme. Wie zich al eens aan een rondrit waagt, houdt de laatste zondag van oktober dan ook steevast vrij – dit jaar had de 44ste editie moeten worden. Helaas strooit de COVID19-uitbraak ook roet in deze plannen, waardoor de Hartrijders zich genoodzaakt zien om de Herfstrit van 2020 volledig te annuleren.


Het volledige persbericht:

“Bericht aan alle Herfstrit-fanaten: normaal zouden jullie hier de affiche en de nodige informatie over de Herfstrit, georganiseerd door vzw Hartrijders, vinden. Het was de bedoeling om jullie op zondag 25 oktober 2020 te mogen verwelkomen op het dorpsplein van Moerzeke. Helaas zijn wij, zoals een pak andere organisaties, genoodzaakt om de editie van dit jaar te annuleren.”

“De aanhoudende maatregelen voor massaevenementen, de onduidelijke of dubbelzinnige reglementering in verband met de coronacrisis, een mogelijke nieuwe uitbraakgolf in het najaar, de reglementering aangaande hygiëne en social distancing, het mogelijke verbod van overheidswege om onze Herfstrit te laten doorgaan, de zorg voor uw en onze veiligheid hebben ons tot deze beslissing gedwongen.”

“We hopen dat jullie begrip kunnen opbrengen voor onze beslissing en maken alvast een afspraak op zondag 31 oktober 2021, voor de volgende editie van de Herfstrit.”

 class=

Deel

Gerelateerde artikels