GP-manager: Corona Update

Door het Coronavirus zal de MotoGP-klasse niet rijden in Qatar en wordt de Grand Prix van Thailand voorlopig uitgesteld. Omdat de benaderingsvraag van MotokicX GPmanager betrekking heeft op het totaal aantal punten van de MotoGP kampioen is besloten de optie toe te voegen om het ingevoerde aantal opnieuw in te voeren.

Om het voor iedereen gelijk te houden kunnen nu dus ook de deelnemers die de benaderingsvraag al hadden ingevoerd zonder de wetenschap van nu, het antwoord invoeren tot de deadline van 7 maart 2020 14:00.

Bij instellingen kun je (tot de deadline) het antwoord op de benaderingsvraag invoeren. Let op! Het antwoord wat bij de inschrijving is ingevoerd komt te vervallen, dus graag nogmaals je antwoord invoeren bij instellingen.

Deel

Gerelateerde artikels

BMW M 1000 XR

BMW M 1000 XR: winglets en 200 pk

Na de S 1000 R en S 1000 RR wordt nu ook BMW’s sportieve allrounder overgoten met een flinke scheut M-saus. Dat betekent onder meer een setje vleugels. Op

Kawasaki Eliminator

Kawasaki lanceert nieuwe Eliminator

Het segment van de lichte cruisers lijkt wel aan een heropleving bezig. Royal Enfield boekt succes met de Meteor 350 (en grote broer Super Meteor