GP Products bouwt Signature Series BMW M 1000 R GT

GP Products Signature Series BMW M 1000 R GT

Met de Signature Series wil GP Products als agent en distributeur van premium motorproducten in de Benelux tonen wat er mogelijk is als je aan de slag gaat met een motor. Na eerder al de BMW R Nine T Custom Racer is nu de BMW M 1000 R GT aan de beurt.

Zoals je al kon vermoeden aan de hand van de foto’s, is GP Products niet enkel actief in de motor- maar ook in de autobranche. Deze BMW M 1000 R GT slaat de brug tussen de motorfietsen en de auto’s door te verwijzen naar de door GP Products gebouwde BMW M2 GT.

GP Products Signature Series BMW M 1000 R GT

De M 1000 R GT is letterlijk van voor tot achter uitgerust met Ilmberger carbon onderdelen, zoals het spatbord, de waterpompcover en de nummerplaathouder; maar ook Gilles Tooling leverde aardig wat opsmuk voor deze Signature Series BMW M 1000 R GT. Overigens is de eerste M 1000 R GT intussen verkocht, een nieuwe is in de maak. Check de volledige opbouw, goed voor een totaalprijs van 50.030 euro, via onderstaand filmpje.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki waterstof

Kawasaki demonstreert motorfiets op waterstof

Enkele dagen geleden heeft Kawasaki op het circuit van Suzuka enkele demonstratierondjes gereden met ‘s werelds eerste motorfiets op waterstof. De ICE (Internal Combustion Engine,

Wegmarkering

Innovatieve wegmarkering redt levens

Wie het voorbije jaar in de Eifel ging motorrijden, heeft op sommige plaatsen misschien al een nieuw soort van belijning opgemerkt die de veiligheid van