Great Malle Mountain Rally 2022

In 2012 waren twee eigenaars van vintage motoren – een ’67 BSA en een ’69 Royal Enfield – op zoek naar een bagagetas die zich makkelijk aan de zijkant van de motor zou laten bevestigen. Het tweetal, Jonathan Cazzola en Robert Nightingale, was toevallig ook ontwerper van beroep en besloot gewoon zelf een tas te creëren. Dat resulteerde nog datzelfde jaar in de oprichting van bagagemerk Malle Londen én een tas die weerbestendig, lichtgewicht, vuilafstotend en extreem duurzaam moest zijn.


Het Engelse spreekwoord ‘put your money where your mouth is’ indachtig, begon het duo een aantal jaar geleden zelf races en reizen te organiseren om de deugdelijkheid van hun producten te demonstreren; en met de Great Malle Mountain Rally doet Malle London nu ook voor het eerst het Europese vasteland aan. De rally stuurt de deelnemers over een afstand van 1.500 mijl door de Alpen. De rijders starten in Oostenrijk en rijden vervolgens via Zwitserland, Italië, Liechtenstein en Frankrijk naar Monaco.


Niks aan, zou je denken, ware het niet dat je enkel aan deze rally kan deelnemen als je motor onder een van deze vier C’s thuishoort: Classics, Customs, Café Racers en Choppers.

De Great Malle Mountain Rally vindt plaats van 20 tot en met 26 juni 2022. En hoewel het event vooral Engelse rijders zal aantrekken, denken wij dat je al die linksrijders weleens een poepje zou kunnen laten ruiken op onze Europese wegen… Meer info over de rally vind je hier.

Deel

Gerelateerde artikels