Harley-Davidson MY19.5: Electra Glide met Milwaukee-Eight!

Touringliefhebbers, aanschouw: de nieuwe Electra Glide Standard met die moddervette Milwaukee-Eight 107 in ‘t frame! Die moet voor een kwiekere gasrespons zorgen, een overschot aan vermogen leveren tijdens inhaalmanoeuvres en ‘t onmiskenbare geluid van een Harley-Davidson big twin door de pijpen naar buiten blazen. Braap!

 class=
MY19 FLHT Electra Glide Standard Touring.

Kenners spotten meteen de iconische batwing-kuip van weleer, de kenmerkende weelde aan chroom, standaard zadelkoffers en gegoten aluminium wielen. Al weerhield dat de mannen uit Milwaukee niet om er nóg enkele chromen accenten aan toe te voegen, aangevuld door gepolijste kleppen-, carter- en koppelingsdeksels en enkele in zwart gedoopte onderdelen: een lekkere mix van traditioneel en hedendaags.

Daarenboven is de Electra Glide Standard voorzien van alle rij- en handling-technologie die je doorheen de gehele H-D Touring-lijn aantreft, zoals standaard elektronische cruisecontrole, manueel verstelbare achterschokdempers, een 49 mm voorvork met SDBV-vering en gekoppelde Brembo-remmen met ABS. Het verwijderen van het infotainmentsysteem verbetert de lichtvoetigheid van de motorfiets en zorgt ervoor dat je je blik op de weg houdt.

De Electra Glide Standard is leverbaar in Vivid Black, met een adviesprijs van € 25.500 voor België, en € 29.500 voor Nederland. 

 class=
De Milwaukee-Eight in volle glorie: wat ‘n hart!

Deel

Gerelateerde artikels

Vaderdag kleur in en win

Vaderdagwedstrijd: Kleur en win!

Binnenkort is het weer Vaderdag, en dan ben je natuurlijk extra lief voor je papa. Daar helpen wij je graag een handje bij: we hebben

Royal Enfield Slide School

Royal Enfield Slide School Benelux

Zo heel af en toe valt er een heel cool persbericht in onze mailbox. Zoals dit: Royal Enfield heeft in samenwerking met flattrack-rijder Maikel Dijkstra