Harley vindt inspiratie in racegeschiedenis voor nieuwe kleurstelling

Apex Factory Custom Paint, dat is het nieuwe kleurtje dat je vanaf nu bij negen Harley-Davidson Grand American Touring-modellen kan aanvinken bij je bestelling.

De kleurstelling is geïnspireerd op de lange, succesvolle racegeschiedenis van Harley-Davidson die werd opgebouwd in disciplines als hillclimb, enduro en flattrack; en die vandaag wordt voortgezet door het Harley-Davidson Screamin’ Eagle team in het MotoAmerica King of the Baggers-kampioenschap.


De Apex Factory Custom Paint wordt gedurende de rest van de bestelperiode van modeljaar 2022 aangeboden als fabrieksoptie voor de volgende Grand American Touring-modellen: Road King Special, Street Glide Special, Ultra Limited, Road Glide Limited en Road Glide Special.

Daarnaast biedt het merk bagagedragers en voorspatborden aan in de Apex-kleurstelling, zodat rijders die een motorfiets bestelden met Apex Factory Custom Paint verder kunnen customizen. Afhankelijk van het model en de afwerking (chroom of zwart) voegt de Apex kleurstelling 2.000 tot 3.500 euro extra toe aan het prijskaartje.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Eliminator

Kawasaki lanceert nieuwe Eliminator

Het segment van de lichte cruisers lijkt wel aan een heropleving bezig. Royal Enfield boekt succes met de Meteor 350 (en grote broer Super Meteor

Gedinne

Ambiance in Gedinne

Rue du Circuit 46: dit ongelooflijk klinkende adres is waar je komend weekend, 10 & 11 juni, moet zijn voor een met klassieke motoren gevulde