Hightail Hair

Hightail hair

Wat? Een nieuwe definitie van het begrip ‘haarzakje’.

Waarom? Lange, wapperende lokken van onder een motorhelm zien er misschien sexy uit, de kans dat je na de rit een halfuur met een hark aan de slag moet om je kapsel in model te krijgen is reëel … en haar dat bij een valpartij in een wiel of ketting loopt, nee, dat wil je al helemaal niet.

Hoe werkt het? De Hightail Hair is een soort van elastische pocket die onderaan de achterkant van de helm wordt bevestigd en waarin je je haren als het ware opbergt voor je gaat motorrijden. Je kan je haren vastmaken in een staart of vlecht voor je ze wegstopt in de Hightail Hair, noodzakelijk is dat echter niet. De montage van de Hightail is eenvoudig en wordt helder uitgelegd in een online instructievideo. Heb je meerdere helmen, dan kan je extra bevestigingsclips bijbestellen. De clips blijven dan op de helm zitten terwijl je de pocket makkelijk van de ene helm op de andere kan overzetten. Overigens past het systeem op zo goed als elke helm.

Meer info: www.periermotorsport.nl

Deel

Gerelateerde artikels

De Aprilia Tuareg 660 is er

De Aprilia Tuareg wordt al een tijdje aangekondigd. Welaan, zie hier de volgende telg in het Aprilia 660-verhaal. We hebben er op de Eicma al