Honda CB650R en CBR650R opgefrist

Goed nieuws voor de viercilinderliefhebbers onder ons, de CB650R en CBR650R gaan nog een rondje door en krijgen voor 2023 een nieuw kleurenpalet toebedeeld. De komst van de nieuwe Hornet betekent dus nog niet de gevreesde exit voor de CB(R)-range.

CB650R
Ook weer niet zo heel gek, de CB650R was immers Honda’s bestverkochte motorfiets in 2021 en staat op de tweede plaats (na de Africa Twin) in de verkoopgrafiek van 2022. Die zet je niet zomaar bij het grofvuil.


Voor 2023 zal de Neo Sports Café middenklasser, zoals Honda de CB voluit noemt, in twee geheel nieuwe kleuren op de markt komen: Matt Dim Grey Metallic en Matt Gunpowder Black Metallic. Die laatste gaat voor een ‘stealth’-look, met volledig zwarte details, inclusief klep- en carterdeksel, vorkpoten, zijpanelen, hendels en voetsteunen. De Candy Chromosphere Red en Matt Jeans Blue Metallic blijven in de line-up.


CBR650R
De CBR650R profiteert ook van een opfrisbeurt voor 2023. Nog steeds verkrijgbaar in zowel Grand Prix Red als Matt Gunpowder Black Metallic, krijgen beide kleuren voor 2023 nieuwe zwarte carterdeksels en klepdeksels, evenals bijgewerkte graphics.


Het Matt Gunpowder Black Metallic-kleurenschema heeft nieuwe blauwe highlights op de benzinetank en kont, en een rode monoshock. De Grand Prix Red wordt geleverd met een nieuw zwart voorspatbord en bellypan en een rood Honda-logo dat mooi bij de rode monoshock past.

Deel

Gerelateerde artikels

Vaderdag kleur in en win

Vaderdagwedstrijd: Kleur en win!

Binnenkort is het weer Vaderdag, en dan ben je natuurlijk extra lief voor je papa. Daar helpen wij je graag een handje bij: we hebben

Royal Enfield Slide School

Royal Enfield Slide School Benelux

Zo heel af en toe valt er een heel cool persbericht in onze mailbox. Zoals dit: Royal Enfield heeft in samenwerking met flattrack-rijder Maikel Dijkstra