Honda lanceert drie-optiesprogramma

In een wereld in verandering, om er maar eens een bankslogan bij te halen, gaan merken steeds inventiever om met financieringsmogelijkheden. Zo lanceert Honda nu een nieuw drie-optiesprogramma, volgens het merk zelf ‘een nieuwe manier om motorbezit te benaderen’.

Naast de traditionele financieringsopties introduceert Honda dus een nieuwe manier om een motorfiets aan te schaffen: met het driekeuzeprogramma kan je de motor na twee, drie of vier jaar terugbrengen naar de dealer, inruilen of definitief houden. De financiële voorwaarden worden vastgelegd op het moment van de aankoop, de wederverkoopwaarde wordt bepaald in het basiscontract. Met andere woorden: er hoeft geen koper te worden gezocht en er zijn geen risico’s in verband met een fluctuerende vraag of – ook niet onbelangrijk dezer dagen – veranderingen van de wetgeving.

“De reputatie van het merk, de betrouwbaarheid, nu vergezeld van 5 jaar garantie, zorgt ervoor dat Honda-motoren een hoge inruilwaarde hebben: 60 % gegarandeerde inruilwaarde na twee jaar, 50 % na drie jaar, 45 % na 48 maanden. Deze kleine waardedaling maakt de maandelijkse betalingen of bijzonder aantrekkelijk. Op die manier betaalt u niet voor de motorfiets zelf, maar voor het gebruik ervan”, aldus Honda.

Meer info vind je bij de dealer of op de Honda-website.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Eliminator

Kawasaki lanceert nieuwe Eliminator

Het segment van de lichte cruisers lijkt wel aan een heropleving bezig. Royal Enfield boekt succes met de Meteor 350 (en grote broer Super Meteor

Gedinne

Ambiance in Gedinne

Rue du Circuit 46: dit ongelooflijk klinkende adres is waar je komend weekend, 10 & 11 juni, moet zijn voor een met klassieke motoren gevulde