Hyosung komt met vernieuwde Bobbers

Hyosung Bobber GV125S

Het Koreaanse merk Hyosung heeft z’n 125 en 300cc Bobbers vernieuwd. Opmerkelijk aan deze Bobber-tweeling is dat ze nog steeds aangedreven worden door een V-twin.

Hyosung is misschien een wat minder bekende naam in onze contreien, maar het merk heeft wel twee leuke Bobbertjes voor wie met beperkter motorbudget toch ‘iets anders’ wil. Zo moet de GV125S-EVO 4.899 euro kosten (NL: € 5.899,-), en de GV300S-EVO 5.699 euro (NL: € 6.899,-). Voor die prijs heb je een V-twinnetje dat is uitgerust met niet de allerlaatste, maar wel beproefde technologie.

De Hyosung GV125S-EVO en GV300S-EVO zijn allebei voorzien van een UPSD, nieuwe ledverlichting rondom en ABS. In vergelijking met de uittredende 125 en 300 Bobbers kreeg het duo ook een nieuw ontworpen, comfortabeler zadel en werd het dashboard uit de seventies vervangen door een … lcd-exemplaar. Maar goed, voor dat budget kan je ook niet echt een full-colour TFT met connectiviteit verwachten.

Ook de styling werd lichtjes geüpdatet, met hertekende zijdeksels, alu luchtfilterkap en alu voorspatbordsteun. Naar goede gewoonte bij het merk zijn de Bobbers uitgebreid aan te kleden met een heleboel accessoires. De Hyosung GV125S-EVO en GV300S-EVO zijn vanaf heden leverbaar.

Hyosung Bobber GV125S

Deel

Gerelateerde artikels

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij