Indian bouwt custom Sport Chief voor Stereophonics bassist

Indian Sport Chief Rage

In opdracht van de Welshe bassist Richard Jones creëerde Indian in samenwerking met custombouwer Krazy Horse de Rage, een custom Indian Sport Chief met een agressieve uitstraling.

Richard Jones – bassist bij The Stereophonics, die je ongetwijfeld kent van dit nummer – groeide op in een traditioneel mijndorp in Zuid-Wales en werkte net als zijn vader in een staalfabriek voordat hij zijn eerste stappen in de muziek zette. Jones begon op zijn elfde met motorrijden. Motoren zijn dan ook een rode draad doorheen zijn leven, net als tatoeages. Custombouwer Krazy Horse moest dan ook niet lang nadenken over het concept van de Rage.

Indian Sport Chief Rage

Naast een handgemaakte bellypan, alu zijkapjes, een op maat gemaakte 2-in-1 uitlaat, een paintjob van Pageant Paint en een Billet Performance luchtfilter, kreeg de Rage een aantal unieke details in de vorm van een Ace of Spades tatoeagedesign dat onder meer op het zadel en op de zijkapjes aangebracht werd. Verder kreeg de Rage andere handvatten, voetsteunen en rem/schakelset en kregen de knipperlichten een nieuwe plek op de kuip en het achterspatbord.

Deel

Gerelateerde artikels

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij