Inschrijvingen MX for Kids geopend!

In de geest van ‘jong geleerd is oud gedaan’, kan je je koters vanaf heden inschrijven voor MX for Kids – een unieke jeugdopleiding die kinderen tussen 6 en 12 op een speelse en verantwoorde manier laat kennismaken met motorcross. Op zaterdag 4 juli vinden de eerste sessies plaats in Lommel, het mekka van de crosswereld in de Lage Landen.

Inschrijven kan via deze link. Na de eerste inschrijving kan je opteren voor losse deelnames aan 49 euro per sessie, kiezen voor een pakket van drie sessies (139 euro) of meteen voor een volledige reeks inschrijven (10 sessies) voor een schappelijke 374 euro. Opgelet, de korting van 10 euro die geldt voor de eerste sessie wordt verrekend bij het afrekenen.

Heb je nog vragen? Check dan de website van MX for Kids.

MX for Kids Kalender 2020

Zaterdag 4 juli – Lommel
Vrijdag 17 juli – Olmen
Zaterdag 25 juli – Lille
Woensdag 5 augustus – Mol
Vrijdag 21 augustus – Olmen
Zaterdag 29 augustus – Zolder
Zaterdag 5 september – Lommel
Zaterdag 12 september – Genk
Zaterdag 26 september – Lille
Zaterdag 10 oktober – Genk

MX for Kids is een initiatief van de VMBB, met steun van Sport Vlaanderen, de Vlaamse circuiteigenaars, Yamaha, Husqvarna, KTM en Motorsport Future.

Deel

Gerelateerde artikels

Mutt DRK-01 250 Deluxe

MUTT Motorcycles lanceert DRK-01

Het Britse MUTT, dat focust op 125 en 250cc scramblers, komt met een compleet nieuw model: de DRK-01. Voor het eerst maakt het merk daarvoor

Yamaha XSR900 GP

Kort getest: Yamaha XSR900 GP

Knijp je ogen samen, tuur door je wimpers naar de XSR900 GP en je ziet eind jaren 80 GP-racers, je ziet Lawson, Rainey, je ruikt