Internationale presentatie Streetfighter V4 afgelast

Ducati heeft bekend gemaakt dat vanwege het Coronavirus de geplande perspresentatie van de Streetfighter V4 S niet door zal gaan.

De 208 pk sterke naked, geschoeid op het DNA van de Panigale V4, kende al een ongelukkige start na het dodelijke ongeluk met Carlin Dunne op het prototype tijdens de Pikes Peak Hill Climb vorig jaar maar ook in het nieuwe jaar lijkt het geluk niet echt aan de zijde van de langverwachte naked.

Ducati laat nu weten dat de eind maart geplande internationale presslaunch van het model op het circuit van Ascari bij Ronda, Spanje – waar ook MotokicX bij aanwezig zou zijn – moet worden afgelast vanwege de ingrijpende gevolgen van het Coronavirus. De motoren waren nog wel op tijd in Spanje te krijgen, voor het personeel – en journalisten – werd dat door de verregaande reisrestricties voor (vooral) Italianen een stuk lastiger.

Ducati Benelux verwacht tot op heden wel dat de Streetfighter V4 (S) op tijd bij de dealers zal zijn, in april.  

Deel

Gerelateerde artikels

Koopgids 2023

De Koopgids 2023 is er!

Het nieuwe jaar is intussen stevig op gang getrokken en daar hoort traditioneel een handige bundeling bij van alle motoren die verkrijgbaar zijn op de