Kawasaki lanceert motorverzekering

Kawasaki Insurance

Voortaan biedt Kawasaki in samenwerking met Combi Motors Belgium een motorverzekering aan onder de naam Kawasaki Insurance. Het merk maakt zich sterk dat Kawasaki-klanten een motorverzekering kunnen afsluiten tegen een scherpe premie, met een goede dekking en een persoonlijke service.

Kawasaki Insurance wil zich onderscheiden door het net even anders te doen. Zo bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om Full Omnium te verzekeren voor motoren tot 15 jaar, ben je niet verplicht om je auto mee te verzekeren en is er geen vrijstelling. Je zou al een BA-verzekering kunnen afsluiten vanaf € 171,- per jaar.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw motor? Ga even langs bij je dealer voor meer info, of check www.kawasaki-insurance.be.

Kawasaki Insurance

Deel

Gerelateerde artikels

Tiger 1200 GT Explorer

Update voor Triumph Tiger 1200

De recente introductie van de grondig vernieuwde Triumph Tiger 900 Rally Pro in de ruige onverharde Spaanse binnenlanden was voor een van de gidsen een

BMW Motorrad days Garmisch-Partenkirchen

BMW Motorrad Days keren terug naar Garmisch

Toen BMW twee jaar geleden aankondigde dat de BMW Motorrad Days van Garmisch-Partenkirchen naar Berlijn zouden verhuizen, reageerden heel wat BMW-rijders ontgoocheld en verbolgen. Voor