Kawasaki modelupdates 2023

Op écht nieuws is het voor alle merken traditiegetrouw wachten tot het najaar. Tot die tijd worden we even traditiegetrouw om de oren geslagen met nieuwe kleuren en updates allerhande. Zo ook bij Kawasaki.

Kawasaki Z900RS en Z900RS SE
Stijlvol retro pareltje Z900RS krijgt voor het nieuwe seizoen naast Candy Tone Blue ook Metallic Diablo Black / Metallic Imperial Red aangemeten. De Z900RS SE (Special Edition) was snel na zijn introductie volledig uitverkocht, en daar zit die geweldige Yellow Ball kleurstelling ongetwijfeld voor iets tussen. Die blijft dus behouden voor het nieuwe jaar. Zowel de 2023 Z900RS als SE staan vanaf november bij de dealers.

Kawasaki Ninja 1000SX
De Ninja 1000SX sporttourer, de vierde generatie intussen, blijft het goed doen. De soepele 1.043cc vier-in-lijn wordt ondersteund door onder meer cruisecontrole, een quickshifter en vier rijmodi. TC en ABS zijn gekoppeld aan de 6-assige IMU, waardoor de elektronische vangnetten ook onder hellingshoek kunnen ingrijpen. Een meervoudig verstelbare ruit en full colour TFT-display met bluetoothconnectiviteit maken het plaatje af. Naast de bestaande Emerald Blazed Green kleurstelling is de Ninja 1000SX vanaf oktober ook beschikbaar in Metallic Matte Sovereign Red.

Kawasaki Z900
De Z900 blijft een van de populairste jongens van de naked-klas, en daar heeft die koppelrijke, smeuïge 948cc vier-in-lijn zeker iets mee te maken. Ook voor 2023 is er een 70 kW-versie die voor A2-rijders makkelijk omgezet kan worden naar 35 kW. Kleurstellingen voor het nieuwe jaar zijn Metallic Phantom Silver (met rood frame), Ebony (met groen frame) en Metallic Spark Black. Die laatste staat pas vanaf midden januari bij de dealer, de andere twee kleuren worden half oktober al verwacht.

Meer info over de motoren vind je op kawasaki.be en kawasaki.nl.

Deel

Gerelateerde artikels