KicX-tour 2020: 15-17 mei! (Schrijf je nú in!)

Terug van weggeweest, de KicX-Tour! In samenwerking met onze partner Horizon Motorreizen trekken we het weekend van 14-17 mei samen met jullie, lezers, richting de Eifel voor een onvervalst potje ‘sturen bij de buren’.

De Vulkaan Eifel is een prachtig gebied vol kratermeren, bossen en prachtige panorama vergezichten. En natuurlijk heerlijke wegen. Alles waar je als motorrijder voor naar de Eifel komt vind je tijdens de KicX-Tour.

In het kort:

De aanrijroute start bij de grensovergang op de A76 bij Heerlen/Bocholtz. Onder Aachen verlaten we de snelweg en in dit motorparadijs hebben we een schitterende route voor je uitgezet, die je naar de Vulkaan Eifel en de oude Nürburgring leiden. Op het oude racecircuit kan je een ronde maken, als je durft.

Hotel Hüllen is een schoolvoorbeeld van Duitse gemütlichkeit. De eigenaar is zelf enthousiast motorrijder. Elke ochtend staat er een goed ontbijt voor klaar, zodat je een stevige bodem kunt leggen voor de nieuwe (stuur)dag. Op dag 2 rijden we een prachtige gps-route door de Eifel. En aan het einde van de dag natuurlijk nagenieten op het terras. ‘s Avonds kun je aanschuiven voor een uitgebreid driegangendiner.

De laatste dag rij je via een toeristische route, onder andere door de Hoge Venen en het Limburgse Mergellandschap, weer naar huis.

Deze reis kost € 219,- en is inclusief:

  • De Kicx-redactie!
  • 2 hotelovernachtingen
  • 2 ontbijtbuffetten
  • 2 diners
  • Toeristische route heenreis op GPS
  • Dagroute op GPS
  • Toeristische route terugreis op GPS
  • Toeristenbelasting

Kortom, zorg dat je er bij bent! Geef je zelf op via: www.horizonmotorreizen.nl/kicxstart

Deel

Gerelateerde artikels

Vaderdag kleur in en win

Vaderdagwedstrijd: Kleur en win!

Binnenkort is het weer Vaderdag, en dan ben je natuurlijk extra lief voor je papa. Daar helpen wij je graag een handje bij: we hebben

Royal Enfield Slide School

Royal Enfield Slide School Benelux

Zo heel af en toe valt er een heel cool persbericht in onze mailbox. Zoals dit: Royal Enfield heeft in samenwerking met flattrack-rijder Maikel Dijkstra

BMW Museum

BMW Jubileumtentoonstelling in München

Ter gelegenheid van 100 jaar BMW Motorrad opende het merk een grote Jubileumtentoonstelling die een overzicht biedt van 100 jaar BMW Motorrad-geschiedenis. De expo zal