KTM en Tech3 presenteren MotoGP machines

Piloten weten het al langer, als een vliegtuig er goed uitziet, dan vliegt het ook goed. Als datzelfde ook op gaat voor de 2021 MotoGP racers van KTM Red Bull Factory Racing en het team van Tech3, dan zou 2021 zo maar eens een nog succesvoller seizoen voor de Oostenrijkers kunnen worden dan 2020.

foto’s: KTM/Philip Platzer

Brad Binder en Miguel Oliveira bemannen nu de fabrieks-KTM’s, beide coureurs waren vorig jaar goed voor 3 GP-overwinningen, Binder in Brno en Oliveira in Oostenrijk en tijdens de afsluitende race in Portugal. Toen kwam de Portugees nog uit voor Tech3, nu is hij gepromoveerd naar het officiële fabrieksteam.

Bij Tech3 beschikken ze over dezelfde 2021 RC16 als de Red Bull mannen, alleen is de hoofdsponsor van vorig jaar (eveneens Red Bull) van de kuip verdwenen en dat levert een briljante oranje creatie op. Danilo Petrucci (over van Ducati) en Iker Lecuona nemen hier de KTM-honeurs waar.

Deel

Gerelateerde artikels

Sint-Joris-Ten-Distel

Snelheid en Spektakel 2024 geannuleerd

Bijzonder spijtig nieuws: het driedaagse Revival Festival in Sint-Joris-Ten-Distel, dat zou plaatsvinden van 30 augustus tot en met 1 september, werd geannuleerd. “Helaas moeten we