KTM INTRODUCEERT DE 350 EXC-F WESS

KTM lanceert de De KTM 350 EXC-F WESS, een limited edition die – voor het eerst op een KTM EXC – over luchtgeveerde WP XACT-vorken en een waslijst aan extra componenten beschikt.

De KTM 350 EXC-F WESS is gebaseerd op de 350 EXC-F, waarbij de de specificaties verder gaan dan de aangepaste graphics die naar het het WESS-kampioenschap verwijzen.

De KTM 350 EXC-F WESS gebruikt de DOHC-motor met brandstofinjectie met een cilinderinhoud van 350 cm3 evenasl het frame van chroom-molybdeenstaal. De WESS-versie krijgt wel Factory-wielen met oranje geanodiseerde naven, een radiator met radiatorbescherming, oranje CNC-gefreesde kroonplaten, een carterbeschermplaat van kunststof en een Factory-zadel met extra grip. De grootste nieuwigheid zit ‘m echter in de luchtgeveerde WP XACT-vorken met een diameter van 48 mm die voor het eerst op een KTM Enduro-motorfiets beschikbaar zijn. Naast betere prestaties en makkelijker in te stellen veervoorspanning en demping zorgt die ook voor een aanzienlijke gewichtsbesparing in vergelijking met alternatieve systemen. 


De nieuwe KTM 350 EXC-F WESS is vanaf oktober 2020 te koop.
Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid contact op met uw lokale KTM-dealer of kijk op www.ktm.com.

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar

Honda MSX125 Grom

Honda Grom krijgt update 

In 2021 kreeg de MSX125 Grom een compleet nieuw jasje aangemeten, inclusief een krachtiger blokje met een vijfde versnelling en een nieuw lcd-dashboard met versnellingsindicator.