KTM RC16 MotoGP te koop

Als je al een tijdje tegen je eigen ronderecord ligt aan te schuren op een bepaald circuit, dan biedt KTM je nu de oplossing. De Oostenrijker doen immers twee van hun 2019 RC16’s MotoGP racers van de hand.

Jawel, KTM verkoopt twee RC16’s van Pol Espargaro van het seizoen 2019. Je krijgt er nog een pak en een VIP-treatement bovenop, wat de prijs van €250.000,00 exclusief btw er niet minder stevig op maakt. Maar goed, je betaalt wat, maar je hebt ook wat. Als je daarmee niet elk van je bestaande ronderecords van de tabellen vaagt, dan ligt het aan jezelf. Nu, hoe je dit soort motoren runt zonder een batterij aan ingenieurs lijkt ons ook een raadsel, maar goed. Gewoon voor ‘erbij’ is ook mooi, natuurlijk.

Bij interesse kan je mailen naar RC16@ktm.com, al lijkt de kans groot dat ze nu al de deur uit zijn. Iets zegt ons zelfs dat er wel een kopers uit Hamamatsu in Japan en Bologna in Italië een extra hoog bod hebben uitgebracht.

Deel

Gerelateerde artikels

BMW M 1000 XR

BMW M 1000 XR: winglets en 200 pk

Na de S 1000 R en S 1000 RR wordt nu ook BMW’s sportieve allrounder overgoten met een flinke scheut M-saus. Dat betekent onder meer een setje vleugels. Op

Kawasaki Eliminator

Kawasaki lanceert nieuwe Eliminator

Het segment van de lichte cruisers lijkt wel aan een heropleving bezig. Royal Enfield boekt succes met de Meteor 350 (en grote broer Super Meteor