KTM RC16 MotoGP te koop

Als je al een tijdje tegen je eigen ronderecord ligt aan te schuren op een bepaald circuit, dan biedt KTM je nu de oplossing. De Oostenrijker doen immers twee van hun 2019 RC16’s MotoGP racers van de hand.

Jawel, KTM verkoopt twee RC16’s van Pol Espargaro van het seizoen 2019. Je krijgt er nog een pak en een VIP-treatement bovenop, wat de prijs van €250.000,00 exclusief btw er niet minder stevig op maakt. Maar goed, je betaalt wat, maar je hebt ook wat. Als je daarmee niet elk van je bestaande ronderecords van de tabellen vaagt, dan ligt het aan jezelf. Nu, hoe je dit soort motoren runt zonder een batterij aan ingenieurs lijkt ons ook een raadsel, maar goed. Gewoon voor ‘erbij’ is ook mooi, natuurlijk.

Bij interesse kan je mailen naar RC16@ktm.com, al lijkt de kans groot dat ze nu al de deur uit zijn. Iets zegt ons zelfs dat er wel een kopers uit Hamamatsu in Japan en Bologna in Italië een extra hoog bod hebben uitgebracht.

Deel

Gerelateerde artikels

BMW R20 Concept

BMW onthult R20 Concept

Het Concorso d’Eleganza Villa d’Este is iets waar wij stervelingen doorgaans ver vandaan blijven, al was het maar omdat we niet langs de gesloten hekken

Toeren 2024

Klein budget, grote pret

Het is een boutade van hier tot in Tokio, maar als motorrijder weten we dat de reis het doel is. Maakt niet uit waar je