Liberty Rider: rijden met een engelbewaarder aan boord?

Goed nieuws voor wie z’n motorverzekering bij Vivium Verzekeringen van P&V neemt: zij bieden vanaf morgen, 8 juni, gratis en exclusief een nieuwe applicatie aan voor hun motorrijdende klanten in België – Liberty Rider.

Die app functioneert in meerdere opzichten als een engelbewaarder tijdens elke motorrit: zo genereert hij onder meer een automatische oproep naar de hulpdiensten bij als hij een crash detecteert (en de rijder niet binnen de twee minuten reageert), waarschuwt hij je rijdend voor gevaarlijke bochten, fungeert hij als volwaardige motor-gps, kan je (indien gewenst, uiteraard) je route live delen met eventuele bezorgde familieleden, én kan je je getraceerde routes nadien delen met andere motorrijders.

Kortom, een absolute meerwaarde voor elke motorrit, zowel qua oriëntatie, preventie én veiligheid. In Frankrijk zijn er reeds enkele honderdduizenden gebruikers, waarvan het leeuwendeel aangaf niet meer zonder de applicatie de baan op te willen. Beschikbaar voor zowel iPhone als Android.

Meer info vind je hier of bij uw P&V/Vivium-verzekeraar.

 

Deel

Gerelateerde artikels

bagage op de motor

Ik ga op reis en ik neem mee…

Het motorseizoen is weer volop op gang getrapt, en dan komen ook de langere tripjes en reizen weer in het vizier. Minstens half zo leuk