Louis lanceert Personal Shopping service

Louis Personal Shopping

Het van oorsprong Duitse Louis staat bij ons vooral bekend als webshop van motorkledij en -accessoires allerhande. Allemaal goed en wel, zo’n uitgebreid online aanbod, maar motorkleding passen is nogal lastig via je smartphone of laptop – en laat passen nu uitgerekend bij motorkledij superbelangrijk zijn.

Daar hebben ze bij Louis een mouw aangepast, want de webshop beschikt in de Lage Landen ook over twee fysieke winkels, eentje in Tilburg (vlakbij de Belgische grens) en eentje in Assen. Voor veel klanten niet bepaald bij de deur, en als je zo’n trip maakt wil je natuurlijk dat er ter plekke iemand tijd voor je heeft om je te adviseren en begeleiden bij je aankopen.

Enter het Louis Personal Shopping concept: je boekt online een tijdslot en als bij toverslag staat er tijdens je bezoek aan de winkel een uur lang een Louis-medewerker ter beschikking die je begeleidt en adviseert. Bij het boeken van je tijdslot kan je alvast een thema kiezen (van het passen van een helm en airbagsystemen tot compleet technisch advies), extra fijn is dat de service niet alleen gratis is, maar ook zonder aankoopverplichting.

Louis Personal Shopping

Naast verschillende topmerken heeft Louis ook twee huismerken: budgetmerk Fastway mikt op de motorrijder die geen boodschap heeft aan poespas maar gewoon een eerlijk product wil voor een eerlijke prijs, terwijl Vanucci Duitse topkwaliteit paart met Italiaans design. Maatwerk is in-huis niet mogelijk, maar zoals het hoort zijn er verschillende lengtematen beschikbaar voor een optimale pasvorm voor elke lichaamsvorm. Ook voor dames biedt Louis een uitstekend en zeer ruim assortiment aan.

Louis is een zogenaamde ‘one stop shop’ waar je nagenoeg alles kunt vinden wat je als motorrijder nodig zou kunnen hebben: motorkleding en helmen uiteraard, maar ook onderhoudsproducten voor de motor, accessoires, bagage, kampeermateriaal … ze hebben het allemaal in huis. En de Louis Personal Shopping service maakt het nu nog makkelijker om in dat gigantische aanbod precies die producten te vinden die je nodig hebt.

Om je Louis Personal Shopping tijdslot te boeken, kies je online het gewenste filiaal, vervolgens kan je op de detailpagina van het filiaal de service boeken. Meer info vind je op de Louis website.

Louis Personal Shopping

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar

Honda MSX125 Grom

Honda Grom krijgt update 

In 2021 kreeg de MSX125 Grom een compleet nieuw jasje aangemeten, inclusief een krachtiger blokje met een vijfde versnelling en een nieuw lcd-dashboard met versnellingsindicator.