Louis lanceert Personal Shopping service

Louis Personal Shopping

Het van oorsprong Duitse Louis staat bij ons vooral bekend als webshop van motorkledij en -accessoires allerhande. Allemaal goed en wel, zo’n uitgebreid online aanbod, maar motorkleding passen is nogal lastig via je smartphone of laptop – en laat passen nu uitgerekend bij motorkledij superbelangrijk zijn.

Daar hebben ze bij Louis een mouw aangepast, want de webshop beschikt in de Lage Landen ook over twee fysieke winkels, eentje in Tilburg (vlakbij de Belgische grens) en eentje in Assen. Voor veel klanten niet bepaald bij de deur, en als je zo’n trip maakt wil je natuurlijk dat er ter plekke iemand tijd voor je heeft om je te adviseren en begeleiden bij je aankopen.

Enter het Louis Personal Shopping concept: je boekt online een tijdslot en als bij toverslag staat er tijdens je bezoek aan de winkel een uur lang een Louis-medewerker ter beschikking die je begeleidt en adviseert. Bij het boeken van je tijdslot kan je alvast een thema kiezen (van het passen van een helm en airbagsystemen tot compleet technisch advies), extra fijn is dat de service niet alleen gratis is, maar ook zonder aankoopverplichting.

Louis Personal Shopping

Naast verschillende topmerken heeft Louis ook twee huismerken: budgetmerk Fastway mikt op de motorrijder die geen boodschap heeft aan poespas maar gewoon een eerlijk product wil voor een eerlijke prijs, terwijl Vanucci Duitse topkwaliteit paart met Italiaans design. Maatwerk is in-huis niet mogelijk, maar zoals het hoort zijn er verschillende lengtematen beschikbaar voor een optimale pasvorm voor elke lichaamsvorm. Ook voor dames biedt Louis een uitstekend en zeer ruim assortiment aan.

Louis is een zogenaamde ‘one stop shop’ waar je nagenoeg alles kunt vinden wat je als motorrijder nodig zou kunnen hebben: motorkleding en helmen uiteraard, maar ook onderhoudsproducten voor de motor, accessoires, bagage, kampeermateriaal … ze hebben het allemaal in huis. En de Louis Personal Shopping service maakt het nu nog makkelijker om in dat gigantische aanbod precies die producten te vinden die je nodig hebt.

Om je Louis Personal Shopping tijdslot te boeken, kies je online het gewenste filiaal, vervolgens kan je op de detailpagina van het filiaal de service boeken. Meer info vind je op de Louis website.

Louis Personal Shopping

Deel

Gerelateerde artikels

Tiger 1200 GT Explorer

Update voor Triumph Tiger 1200

De recente introductie van de grondig vernieuwde Triumph Tiger 900 Rally Pro in de ruige onverharde Spaanse binnenlanden was voor een van de gidsen een

BMW Motorrad days Garmisch-Partenkirchen

BMW Motorrad Days keren terug naar Garmisch

Toen BMW twee jaar geleden aankondigde dat de BMW Motorrad Days van Garmisch-Partenkirchen naar Berlijn zouden verhuizen, reageerden heel wat BMW-rijders ontgoocheld en verbolgen. Voor