Mama Mia! MV Agusta Dragster 800 RR xx ‘TheArsenale’

Als er één motorbouwer bekend staat omwille van z’n speciale edities, dan wel de mannen en vrouwen uit Varese. Om 2020 alvast veelbelovend af te trappen, brengt MV nu een gelimiteerde editie van z’n Dragster 800 RR die volledig in teken staat van TheArsenale, ‘s werelds grootste online verkoopplatform voor alles wat met mobiliteit heeft te maken.

‘Mobiliteit’ is overigens een opmerkelijk saaie vlag voor de lading die eronder schuilt: TheArsenale bundelt bouwers van over de hele wereld, die zowat alles produceren én verkopen waar de gemiddelde petrolhead van kan dromen, van unieke motoren, over straalvliegtuigen, skateboards, customwagens, en alles wat daar ook maar een beetje naar hint. Neus zeker even rond op hun website. En vergeet je slabbetje vooraf niet om te snoeren.

Maar goed, de MV dus. Die krijgt een oranje-zwarte kleurstelling die de sterke identiteit van TheArsenale moet representeren, en krijgt verder de tech specs van het 800 RR-productiemodel: de gekende 798cc driecilinder-in-lijn, die 140 pk presteert en pas topt bij 250 km/u. Deze speciale editie wordt wel uitgerust met het MVICS ride-by-wire, instelbare tractiecontrole,(8 niveaus), een hydraulische slipperkoppeling en als kers op de taart ook een elektronisch gestuurde up/down quickshifter.

Hebben?

Deel

Gerelateerde artikels

Louis offroad team

Louis.be gaat offroad

Webshop Louis.be breidt heeft gamma uit met een reeks offroad-gerichte merken en producten, om zo hun cross- en eunduro-klanten nog beter te kunnen bedienen. De