Mini-makeover voor Royal Enfield Interceptor en Continental GT 650

De Royal Enfield Interceptor 650 en Continental GT 650 probeerden de liefhebbers van retro machines al sinds hun lancering in 2018 te verleiden met veel chroom, maar daar komt nu verandering in. Enfield geeft het duo een mini-makeover met véél zwarte verf en enkele kleine aanpassingen.

De grote cruisermerken passen het trucje van ‘chroom of zwart’ al langer toe om hun gamma’s op eenvoudige wijze te verdubbelen in omvang en Royal Enfield heeft goed opgelet toen ze over het muurtje keken. Zowel de Interceptor 650 als de Continental GT 650 is voortaan beschikbaar in ‘All Black’ waarbij de vlag de lading perfect dekt.

Royal Enfield Interceptor 650

De spaakwielen zijn ingeruild voor zwarte aluminium gietwielen, het motorblok is helemaal zwart en ook de uitlaten waren chroom en zijn voortaan … zwart. De Interceptor 650 wordt aangeboden in de All Black-varianten Black Ray en Barcelona Blue, de bestaande chroom modellen in Mark 2, Sunset Strip en Canyon Red blijven bestaan.

Royal Enfield Continental GT 650

De twee nieuwe All Black-kleurstellingen voor de Continental GT 650 zijn Slipstream Blue en Apex Grey, ook hier blijven de chroom versies (MR Clean, Dux Deluxe, British Racing Green en Rocket Red) behouden in de line-up.

Goed om weten is dat de All Black-versies niet alleen cosmetisch anders zijn, ze wijken ook technisch lichtjes af van de modellen met veel chroom. Zo hebben ze een ander zadel, aangepaste schakelsets, een USB-laadpoort en een nieuwe ledkoplamp.

De All Black-modellen van Royal Enfield zijn direct leverbaar. De prijzen beginnen in België bij 7.899 euro voor de Interceptor 650 en 8.199 euro voor de Continental GT 650. In Nederland wordt dat 8.099 voor de Interceptor 650 en 8.399 euro voor de Continental GT 650.

Deel

Gerelateerde artikels

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij