MotoGP Assen: Win een duoticket met CFMoto!

CFMoto is het eerste Chinese merk ooit dat met een eigen team meestrijdt in een van de categorieën van de MotoGP. Het CFMOTO-Prüstel Moto3-team wordt aangestuurd door niemand minder dan ex-wereldkampioen Thomas Luthi.

De Spaanse piloot Carlos Tatay wist dit jaar zelfs al een poleposition te behalen aan boord van zijn appelblauwzeegroene Moto3-machine. Helaas knikkerde hij er vorig weekend niet alleen zichtzelf, maar ook Ricardo Rossi en John McPhee uit.

Voor de races in Assen dit weekend heeft BW Import, de CFMoto-invoerder voor de Benelux, zowaar een duoticket te geef voor de Stekkenwal-tribune op zondag!

Wil jij dat duoticket voor zondag in de wacht slepen? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar sarah@motorrijder.be met het antwoord op onderstaande vraag. Dat kan tot donderdag 23 juni 2022 12:00 ’s middags, de winnaar wordt dezelfde dag nog persoonlijk gecontacteerd en krijgt de tickets per mail toegestuurd.

  • In welke GP vertrok Carlos Tatay dit jaar vanaf de pole in de Moto3?

Als je dit weekend dan toch in Assen bent, vergeet dan niet om even langs te lopen op de CFMoto-stand op het TT Festival in het centrum van Assen, op vrijdag van 19u30 tot middernacht en op zaterdag van 20u tot middernacht.  

En zondag duimen maar voor @xaviartigas43 en @carlostaty99!!

Deel

Gerelateerde artikels

Vaderdag kleur in en win

Vaderdagwedstrijd: Kleur en win!

Binnenkort is het weer Vaderdag, en dan ben je natuurlijk extra lief voor je papa. Daar helpen wij je graag een handje bij: we hebben